KeLiNcIcOmEl

nAiK JaNgAn mEmIjAk LaWaN...JaTuH JaNgAn mEmAuT KaWaN

Rabu, Februari 17, 2010

thanks ek kawan-kawan

14 Feb aritu cam yang korang semua dah tau ialah Valentine's Day..jadi nyer banyak la wish2 pasal benda nie yang masuk ke inbox fon aku..sampai ade orang tu marah coz layan msg2 yang tak putus-putus masuk ke inbox aku tu :(.. ade yang aku sempat balas ade yang aku terdelete coz inbox full..so kat korang-korang yang wish tu thaks bebanyak ek..kat blog aku nie ajer la yang leh aku ucapkan..yang tak baca blog aku tu leh g mam..... :) bukan nyer aku xcited pun dgn hari nie tapi dah orang bagi aku pun layan la coz diz day is not in my diary :(

kesempatan nie jugak aku nak wish TQSM to Kak J coz dia perasan dgn perubahan yang berlaku kat aku nie..dengan muram nyer dengan moody nyer ngan segala macam yang kurang kat aku la..thanks ek Kak J coz prihatin & siap bagi KeK bUaH lagi..sedap kek tu :)

Thanks gak kat Mohd Irwan coz slalu baca blog aku n bagi feed back kat aku slalu tanya khabar aku & slalu tolong aku.. :)

Tak lupa kat kawan aku sorang nie..Mohd Helmi..skunk nie dia slalu lak msg aku..bukan aku lupakan ko Mie tapi aku sendiri sibuk ngan kije aku..thanks coz slalu tanya khabar aku & selalu ingat kat aku :)

dan yang paling best kat Lawrance, Mohd Nazri, ngan Syah :) thanks banyak-banyak gak coz ari-ari msg aku..dah korang selalu anta msg kat aku bila korang diam terasa lak kehilangan korang :(

WAT EVER PUNG T.Q SO MUCH TO ALL MY FRENZZZ :)

3 ulasan:

Kak Jay berkata...

ok...tk...

Awanama berkata...

itu la seronok nyer ade kawan-kawan yang selalu mendampingi kita..

Awanama berkata...

tu tanda nya kawan-kawan kita sayang pada kita

Catat Komen

Recent Posts

PrInSiP Ku...

bErUnDuR BuKaN BeErTi mEnGaLaH TeTaPi mEnYuSuN StRaTeGi uNtUk MenErUsKan pErJuAnGaN :)