KeLiNcIcOmEl

nAiK JaNgAn mEmIjAk LaWaN...JaTuH JaNgAn mEmAuT KaWaN

Selasa, September 28, 2010

RAYA 2010 @ jAbAtAn :)

masih lagi mood raya.. biasa la bile kije ngan departmen yang besar nie kan.. lepas satu-satu jemputan open house :) xper la yang penting kenyang N best :) kali nie post cerita pasal open house peringkat Jabatan aku lak.. memang grand sikit sambutan kali nie coz wat pertama kali setiap bahagian kn buke gerai memang menyeronokan..so korang tengok lah gambar2 kat bawah nie pastu nyanyi lagu raya kat bawah nie sendiri ek...hihihi :)


Menjelang hari raya
Berakhirnya puasa
Bergema takbir senja
Menyambut syawal tiba

Suasana riang ria

Terlihat sini sana
Menyeri malam raya
Terhias indah rupa

Oh... cantik berseri-seri
Tua dan muda berpakaian serba baru
Oh... sungguh meriahnya
Miskin kaya pun turut bergembira

Selamat hari raya
Aidil fitri mulia
Semoga berbahagia
Hidup aman sentosa


0 ulasan:

Catat Komen

Recent Posts

PrInSiP Ku...

bErUnDuR BuKaN BeErTi mEnGaLaH TeTaPi mEnYuSuN StRaTeGi uNtUk MenErUsKan pErJuAnGaN :)