KeLiNcIcOmEl

nAiK JaNgAn mEmIjAk LaWaN...JaTuH JaNgAn mEmAuT KaWaN

Isnin, Disember 28, 2009

LakSa SiAm

aku jumpa Laksa Siam nie masa wat Bengkel PTD kar Perlis aritu..memula plan nak g Padang Besar ajer tapi sebab orang yang tukang bawak tu propose g Padang Besar Sebelah Thailand aku pun On jer la..tak pasal-pasal dapat la aku, Kak Ina, ngan budak kembar tu..aku lupe name dia..merayap sampai ke Selatan Thailand :) coz barang kat sini lagi murah berbanding kat Padang Besar, Perlis..dan penat-penat kami shopping orang yang tukang bawak kami tu ajak try makan LAKSA SIAM..memula aku tak mau coz aku nie memang cerewet tang makan..tapi dah orang bawak terpaksa gak la aku telan..

Laksa Siam nie dia lain..tak macam laksa kat tempat kita..korang tengok gambar kat bawah nie... :)

nie bahan-bahan laksa tu..korang tengok sayur dia tu..leh mati aku cam nie coz aku dah la tak makan sayur..sayur nyer menimbun-nimbun lak tuuu..amat MENGERIKAN... huhuhu

nie laksa nyer pulak..dia guna bihun halus tu..kuah nyer dia guna kuah lemak..dah aku tak makan sayur nak tak nak terpaksa gak la aku telan laksa siam kosong nie ajer...

dah ade depan mate..nak tak nak kena BEDAL gak la..kalau tak kelaparan aku nanti..

1 ulasan:

TiSu MuKa berkata...

makan dgn telur rebus best!!!

Catat Ulasan

Recent Posts

PrInSiP Ku...

bErUnDuR BuKaN BeErTi mEnGaLaH TeTaPi mEnYuSuN StRaTeGi uNtUk MenErUsKan pErJuAnGaN :)