KeLiNcIcOmEl

nAiK JaNgAn mEmIjAk LaWaN...JaTuH JaNgAn mEmAuT KaWaN

Selasa, Mei 05, 2009

Naik Motorsikal Semula :)

Ni la motor nyer :)

semalam 4 Mei 2009 aku naik motor semula ke tempat kerja..rupa-rupanya dah 4 bulan aku berulang-alik K.L - Putrajaya naik kereta.. al maklumlah sejak kena outstation ni asyik berangkut dengan beg-beg yang besar-besar ni macam mana la nak naik motor kan?

Lepas tu aku baru tukar cover set motor Lagenda aku tu jadi saja nak tayang kat kawan-kawan :) tapi ada juga yang tak best kat motor ni kerana warna nyer merah mak ngah..tapi dah siap nak wat macam mana kan pakai aja la...

Hari pertama bawa motor ni dah kena tahan dengan polis kat Plaza Tol Sungai Besi..nasib baik roadtax gan lesen aku hidup..cuak jugak kerana tak pernah tengok pun lesen gan roadtax ni hidup ke tak..tapi bawa motor ni memang best tak payah fikir pasal jem ni :) cuma harap jangan hujan je la... :)

2 ulasan:

:: LaRa MaYa :: berkata...

lagend tak brape sesuai r cover set full red camtu...
tak berapa nak cun...hu3...
sowy...pendapat aq jer...jgn marah ek...

mishark berkata...

merahnya....xsesuai sgt la ngn ko.... klu warna yg lembut ckt ok la..... tp pa2 pn motor ko ttp cantik.... :) bl nk bw aku naik motor ko??hahahaha..... :)

Catat Komen

Recent Posts

PrInSiP Ku...

bErUnDuR BuKaN BeErTi mEnGaLaH TeTaPi mEnYuSuN StRaTeGi uNtUk MenErUsKan pErJuAnGaN :)