KeLiNcIcOmEl

nAiK JaNgAn mEmIjAk LaWaN...JaTuH JaNgAn mEmAuT KaWaN

Khamis, Mei 21, 2009

nI pUN bUDAK-kADUB pUNYE :)

aku beli benda ni mase ikut Ust. Nazri & Iqbal nak g b/fast pg td..masa kat PETRONAS Teras Jenang saja aku merayap kat kedai stesen minyak ni dah jumpa coklat ni aku beli la..lagi pun dah lama tak makan jajan ni :)..so korang yang nak rasa coklat Apollo g jer mana-mana kedai pun ada o.k.. :)

coklat Apollo ni ada macam-macam perisa..korang leh tengok gambar kat atas ni..macam-macam perisa adakan? tapi yang paling familiar yang pembalut dia warna gold tu..betul tak? dah dalam gambar korang tengok ajer la ek..huhuhuhu :)

yang ni saje nak posing nak post kat blog aku..hahaha :) tp yang penting Apollo tu ade kat tangan aku..jom join sekali :)

0 ulasan:

Catat Komen

Recent Posts

PrInSiP Ku...

bErUnDuR BuKaN BeErTi mEnGaLaH TeTaPi mEnYuSuN StRaTeGi uNtUk MenErUsKan pErJuAnGaN :)