KeLiNcIcOmEl

nAiK JaNgAn mEmIjAk LaWaN...JaTuH JaNgAn mEmAuT KaWaN

Isnin, Mei 18, 2009

sepetang di Bagan Lalang

semalam balik aje dari Kota Kinabalu aku terus ke Bagan Lalang..tak tau la kenapa hati aku teringin sangat nak ke sini..walaupun aku dah biase ke sini..nasib baik la ade kawan aku yang sorang ni yang nak layan kerenah aku..lepas amik aku kat airport sempat gak la aku melencong ke Bagan Lalang ni :)..saje nak lepak-lepak kat sini coz penat kerja ngan penat nak bermain gan permainan dunia ni.. :) dah sampai sini dapat la tengok rembang petang..ala waktu matahari nak sembunyikan diri dia la..cantik permandangan nyer :) thanks ye Ewan :) kalau orang lain yang amik aku sure dari airport terus balik rumah..tak dapat singah ke Bagan Lalang ni :)

0 ulasan:

Catat Komen

Recent Posts

PrInSiP Ku...

bErUnDuR BuKaN BeErTi mEnGaLaH TeTaPi mEnYuSuN StRaTeGi uNtUk MenErUsKan pErJuAnGaN :)