KeLiNcIcOmEl

nAiK JaNgAn mEmIjAk LaWaN...JaTuH JaNgAn mEmAuT KaWaN

Isnin, Mei 25, 2009

wanita CANTIK berkaki AYAM

tengah hari tadi aku, Kak Ina ngan sorang perempuan cantik yang berbaju batik hitam ni keluar makan kat Restoran Soho..sebab sekarang aku g kerja dah naik motor jadi nak g lunch ni kita orang naik kereta si perempuan cantik ni la..tapi apa yang kelakar nyer dia bawa kereta tak berani pakai kasut..hahahaha..perempuan cantik ni cakap kalau dia pakai kasut tekan pedal minyak tu rasa lain macam..tak tau la lain macam tu apa ek?..yang penting Kak Sifa'..layannzzz :)

ni time berhenti kat Trafic Light..tengah drive siap posing lagi..tapi cube tengok gambar kat bawah pula... :)

hahahahha..bawak kereta tak pakai kasut..huhuhu :)..ni baru bawa kereta kasut dah tercabut..kalau bawak lori atau bas tak tau la ape pulak yang di tanggalkan..hahaha

0 ulasan:

Catat Komen

Recent Posts

PrInSiP Ku...

bErUnDuR BuKaN BeErTi mEnGaLaH TeTaPi mEnYuSuN StRaTeGi uNtUk MenErUsKan pErJuAnGaN :)